NUTRIBABY PLUS VIRTUVINIS KOMBAINAS SOFT WHITE

Papildoma informacija

Išparduota

Norite gauti pranešimą, kai ši prekė vėl bus sandėlyje?

Greitas pristatymas

Prekės pristatomos per 5-10 d.d. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.

Babymoov Nutribaby + Loft White

“Nutribaby +” maisto gaminimo kombainas turi atskirą garinimo funkciją, kuri puikiai tinka sveikam maistui gaminti nėštumo metu. Taip pat yra maisto pašildymo ir buteliukų sterilizavimo funkcija – tokiu būdu jūs galite tęsti naudojimą “Nutribaby +” ir nuo vaiko gimimo.

Babymoovo “Nutribaby +” nesusiduria su problemomis, kada paaugus vaikui, reikia pereiti nuo skysto maisto prie kietųjų medžiagų (nuo maždaug 4 mėnesių ir daugiau) – maišytuvas puikiai tinka košytėms daryti.

Privalumas, kad Nutribaby + gali būti nustatytas trimis skirtingais maišymo greičiais, kad būtų galima lengvai suderinti tyrės tekstūrą su jūsų vaiko amžiumi.

 

Nuimamas peilis užtikrina lengvą valymą.

 

“Nutribaby +” naudojimas yra labai paprastas: jame yra intuityvus LCD ekranas, kuriame yra keli mygtukai kiekvienai funkcijai.

 

“Nutribaby +” dizainas taip pat yra gana lankstus. Indus galima nuimti ir pritaikyti naudojimui virtuvėje.

Informacija:    Didžiausias rinkoje esantis pajėgumas: 2200 ml (1500 ml garams, 700 ml maišymui);    Nuimamas indas;    Lengvas ir intuityvus naudojimas: LCD ekranas;    Maistą galite pašildyti, sterilizuoti butelius, sumaišyti ir garinti;    3 maišymo greičiai;    Nuimamas peilis lengvai valomas;    Dydis: 35 x 28 x 16 cm;

Taip pat siūlome: